Техника за извозване на колите за скрап

Техниката ни: Фирмата разполага с изправни и модерни автомобили отговарящи на всякакви изиквания за извозване на коли за скрап. Благодарение на тези техника ние гарантираме бърза реакция след вашето обаждане и извозване на автомобилите  за скрап във възможно най-кратки срокове за района на София и София област.

Фирмата рециклира извозените автомобили за скрап чрез напълно оборудвана и и отговаряща на изискванията за затворен цикъл на обработката на метални отпадъци технология, отговаряща на европейската директива за стари коли за скрап.

Технологията на рециклиране на колите за скрап е оптимизирана, така че техниката за обработване е със минимален разход с цел опазване на околната среда на любимата ни столица София.

Ако имате забравена от всички ненужна кола за скрап или няколко коли за скрап, преди да почнат инспекторите от общината да обикалят и да лепят жълти стикери с който да ви заплашват със солени глоби, свържете се с kolizaskrap.net.

Помислете си, че щом нямате нужда от старата си кола няма смисъл да си навличате гневът на съседи и на общински инспектори. Помогнете на природата и на своя джоб. Позвънете ни за да се погрижим за всичко - от вдигането на колата ви до нейното пълно рециклиране и отписването й от Кат и от Общината.